Som en del i mit PhD-studie deltager jeg i European Reseach Course on Atmospheres (ERCA), et årligt kursus om atmosfæren og relaterede emner. Kurset afholdes i Grenoble i Frankrig, med kursusholder og deltager fra hele verden.

Her er nogen billeder fra min første uge.

Velkomst buffen. Pindemadder med mange små franske ting.

Universitetet hvor ERCA bliver holdt på. Der var vist omkring 6000 universitets studerende i Grenoble.

Udsigt fra universitetet ind mod Grenoble.

Føhn skyer over alperne. En mogen foran universitetet.

Så blev der weekend og tid til skitur. Her er det langrendsanlægget ved Chamrousse 1700 (talet står for meter over havet). Der er offentlig bus mellem Chamrousse og Grenoble. Grenoble ligger i en dal og Chamrousse ligger på en af de lokale toppe. På vejen til Chamrousse er der en fantastisk udsigt over dalen med Grenoble.