Alle helikopterpiloter har deres måde at flyve på. Her er helikopteren pakeret som bilen på en søndagstur.
Blog Image
På samme felttur blev vi overrasket af hvad der gemte sig under tidevandet. Vi kom mens der var højvandet, men efter hånden som det blev lavvandet kom der en større fugtig silt strand til syne. Den var ikke let at få en gummibåd over.
Blog Image
Vi var landet længere inde i bunden af fjorden. Jeg seljede ud i gummibåden for at finde ud af hvor dybt der var. Efter at jeg havde sejlet ud af i en 10 min og fundet et sted med over 5 meter dybt som vi skulle bruge, sejlede jeg ind af igen. Her blev jeg dog overrasket af silt-brammen på ca. 200 som jeg ikke kunne sejle over. Inde på land kunne jeg se helikopteren blev pakket, hvor efter den fløj. Jeg kæmpede mig fri af silten og sejlede efter helikopteren. På dette sted var der ikke så meget silt og vi kunne gøre vores arbejde. Silten (silt er kornstørrelsen mellem ler og sand) kommer fra gletscheren i bunden af fjorden. Gletscheren er en tunge fra indlandsisen.